Nyhetsbrev

Nyheter

September 5, 2017

Vi på Northlab vill presentera vår nya servicetekniker Per Hellström! Han kommer finnas både här på Northlab, men också åka ut och utföra service på plats. Vi hälsar honom välkommen!

June 7, 2017

Vi expanderar och har flyttat till nya fina lokaler på Ryssviksvägen 2b, 3 trappor 131 36, i Nacka. Upphämtning och lämning av hyresprodukter går nu från denna adress, även alla andra leveranser av varor (serviceärenden skickas även det till den nya adressen).    

May 3, 2017

Utöver fiberoptikutrustning har vi även de tillbehör ni behöver för att göra jobbet bättre och lättare. Vi säljer produkter från märket MicroCare, som är utvecklare och tillverkare av Sticklers® produktlinje – en av de mest kända och respekterade namnen inom fiberoptisk rengöring. Så stå inte utan rengöringsprodukter, de ingår inte i hyran —men finns att [...]

April 20, 2017

  Ni vet väl att Northlab erbjuder uthyrning av fibersvetsar, mätinstrument samt blåspistolutrusning för den Svenska installationsmarknaden? Genom NorthLabs centralt belägna lager i Nacka, Stockholm, kan vi snabbt leverera ut fibersvetsar och annan utrustning till alla våra kunder. För din enkelhet kan du även hyra genom din lokala grossist, Ahlsell. Har ni frågor eller vill [...]

January 11, 2017

Jonards Mid Span Slitter är ett unikt verktyg som är designat för att ge enkel tillgång till optiska fibrer i löst sekundärskydd på 1.2mm – 3.3 mm i diameter, utan att skada fibern. Med utbytbara blad och sin smarta design blir detta verktyg snabbt en favorit i verktygslådan.

Partners

Vår nya kollega

September 5, 2017

Vi på Northlab vill presentera vår nya servicetekniker Per Hellström!

Han kommer finnas både här på Northlab, men också åka ut och utföra service på plats.

Vi hälsar honom välkommen!