NorthLab Networks erbjuder den utbildningslösning du behöver för att bygga, underhålla och utveckla den digitala infrastrukturen. Hos oss får du kunskaper för att med självförtroende ta dig an utmaningar inom kommunikationstekniken och infrastrukturen. Hos oss hittar du utbildningar från grund till avancerat inom såväl 4G & 5G, nätverksteknik, fiberoptik, radioteknik och Internet of things.Nu kör vi våra teoretiska utbildningar Online!

Med anledning av Covid-19 ställer vi om och erbjuder våra teoretiska utbildningar digitalt Online. I de fall provskrivning förekommer kommer även detta att erbjudas Online. Vi vill att du skall kunna fortsätta kompetensutveckla dig och hoppas du har möjlighet att hänga med oss i dessa nya tider och den utmaning det ger. Vi kör våra utbildningar via tex Teams etc allt beroende på era möjligheter.

Vårt Onlineutbud erbjuder följande utbildningar:

-Robust fiber Certifierad besiktningsman

-Robust fiber Personcertifikat Anläggning

-Robust fiber Utbildningsbevis Anläggning

-Robust fiber Terminering fiber Utbildningsbevis

-Fiberteori


Söker du en företagsanpassad utbildning?

Northlab Networks erbjuder företagsanpassad utbildning utifrån era kompetens behov.

Det kan handla om allt från att ge en kortare orientering, till att vi under en längre period ansvarar för kompetenshöjande aktiviteter och utbildningar.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att prata om de behov som just din organisation har, info@remove-this.northlab.remove-this.se 

Vi kan alltid hitta en lösning som passar dig! Vårt enda förbehåll är att ni måste vara minst två personer.


Till topp